Kursöversikt

Stickkurs vecka 24

En stimulerande kurs med fokus på gemenskap och stickning.

Ansök nu

Snabbfakta

Kursstart: Vecka 24, 13-16 juni

Kostnad: Se text nedan

Ansök senast: den 15:e april

Kursprofil

På folkhögskola möts människor i olika åldrar, med olika erfarenheter och mål. Stickning sommarkurs ställer inga krav på förkunskaper, utan erbjuder istället flera nivåer, som passar både nybörjare och erfarna stickare.

Stickning är en praktisk och rogivande hobby men också en form av mindfulness. Vi erbjuder inspirerande dagar och gott sällskap i vacker miljö.

Kursinnehåll

Stickning av olika slag, trevliga samtal och möjlighet att träffa andra stickare. Parallella workshops ger tillgång till olika innehåll och nivåer.

Vid något tillfälle samlas skolans alla sommarkursdeltagare för en gemensam grillkväll. Kanske vill någon passa på att åka in till Kalmar efter kursdagen och besöka slottet, fika eller ta en tur till Öland? Länstrafiken erbjuder bra kommunikationer.

Antagningsvillkor

Anmälan sker via hemsidan och det är först till kvarn som gäller. Vi ställer inga särskilda krav på förkunskaper. Meddela om du vill bo på skolan och uppge eventuella matavvikelser.

Kostnader

Kursavgift inklusive lunch, fika och grillkväll: 3 500 kr

Kursavgift inklusive lunch, fika och grillkväll + boende och frukost: 4 000 kr

Materialkostnader tillkommer.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” högre upp på den här sidan. Antagningsbesked får du efterhand. Kurserna kan snabbt bli fulltecknade och vi meddelar detta till sökanden samt via vår hemsida. Alla är välkomna att söka och du som kommer långt ifrån är hjärtligt välkommen att bo på skolan.

Kontaktperson

Christine Fransén som nås på telefon: 076-8158190 eller via mejl: christine.fransen@hogalid.nu

Välkommen du också!